Loading icon
Comfort in het stadscentrum: Hotels in Patong
Comfort in het stadscentrum: Hotels in Patong
Patong roept een beeld op van sprankelend azuurblauw water, met palmen omzoomde stranden en een bruisend nachtleven en is het kloppende hart van Phuket, Thailand
De Tempel van de Smaragdgroene Boeddha: een meesterwerk van de Thaise architectuur
De Tempel van de Smaragdgroene Boeddha: een meesterwerk van de Thaise architectuur

Doordrenkt van geschiedenis en versierd met adembenemend mooie architectonische details, is de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha of Wat Phra Kaew zoals deze plaatselijk bekend staat, een wonder om te aanschouwen en symboliseert werkelijk Thais vakmanschap op zijn best. Gelegen op het terrein van het Koninklijk Paleis in Bangkok, Thailand, is deze tempel, beroemd om zijn gewaardeerde Smaragdgroene Boeddhabeeld, een absolute must-bezoek voor elke cultureel nieuwsgierige reiziger.

Dingen die u moet weten voordat u in Phuket aankomt
Dingen die u moet weten voordat u in Phuket aankomt

Als u een reis naar Phuket plant, zijn er een paar dingen die u moet weten voordat u aankomt. Deze omvatten het weer, insecten en meer.
Daarnaast moet u er ook voor zorgen dat u alle benodigde reisdocumenten bij de hand heeft voordat u in Phuket aankomt. Dit is inclusief een geldig paspoort en reisverzekering.

De beste hotels in Bangkok
De beste hotels in Bangkok

Als je het meeste uit je Bangkok -reis wilt halen, moet je in een van de beste hotels in de stad blijven. Met deze vijfsterren-eigendommen kunt u zich als royalty voelen en u de best mogelijke ervaring geven in de stad.

in het Sathorn Business District, W Hotel staat bekend om zijn innovatieve ontwerp en eigenzinnige benadering van luxe. De 403 kamers hebben een winnende vleugje geavanceerde technologie en weinig verrassingen die dit Bangkok Hotel behoren tot de zwaargewichten van de stad.

Vakantie in Bangkok: attracties, hotels, winkelen
Vakantie in Bangkok: attracties, hotels, winkelen

De centrale metropool van Thailand is de hoofdstad in elke betekenis van het woord. Hier bevinden zich de residentie van de koninklijke familie, de meeste administratieve gebouwen, de belangrijkste ambassades en banken, kantoren, commerciële ondernemingen en religieuze plaatsen. In de hoofdstad worden de belangrijkste financiële stromen van het land gebundeld en verweven. Het is het economische, politieke, commerciële en religieuze centrum van de natie en een zeer kleurrijke stad.

Hotels in Pattaya
Hotels in Pattaya

Pattaya is een populaire vakantiebestemming en een waar vakantieparadijs. Tours naar Thailand worden gekozen door liefhebbers van strandvakanties, fans van een actieve levensstijl met nachtdisco's en bars, maar ook door toeristen die de voorkeur geven aan medische procedures en de wereldberoemde Thaise massage. Het doel van een bezoek aan het resort kan verschillen, maar het probleem van het vinden van een geschikt hotel in Pattaya is voor iedereen hetzelfde.

Hua Hin-oriëntatiepunten
Hua Hin-oriëntatiepunten

De geschiedenis van de stad is over het algemeen niet rijk aan evenementen, dus hier vind je geen grote musea of monumenten. Er zijn echter enkele bezienswaardigheden die uw aandacht kunnen trekken.