Loading icon

De beste hotels in Bangkok

Als je het meeste uit je Bangkok -reis wilt halen, moet je in een van de beste hotels in de stad blijven. Door deze vijfsterren-eigendommen voelen je je als royalty's en geven je de best mogelijke ervaring in de stad.

Gelegen in het Sathorn Business District, staat W Hotel bekend om zijn innovatieve ontwerp en eigenzinnige benadering van luxe. De 403 kamers hebben een winnende vleugje geavanceerde technologie en weinig verrassingen die dit Bangkok Hotel behoren tot de zwaargewichten van de stad.

The St. Regis

Zoals u misschien weet, is Bangkok een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Azië, en het is geen verrassing dat er een aantal hotels zijn om uit te kiezen. De stad barst van toeristische attracties, luxe winkelcentra en traditionele Thaise gebouwen, waardoor het een extreem aantrekkelijke bestemming is. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat verkeer moeilijk en onvoorspelbaar kan zijn in de stad, daarom is het belangrijk om hotels te boeken met een goede locatie en voorzieningen.

De St. Regis bevindt zich in de luxe ratchaprasong district , waar enkele van de meest luxueuze hotelopties van de stad de thuisbasis is. Het is slechts een korte wandeling van Lumpini Park, met weelderige groene vrijetijdsgebieden en een vaarmeer. Het is ook een handige plek om te verblijven voor toeristen die de vele winkels- en eetgelegenheden van de stad willen verkennen.

Gasten die in dit hotel verblijven, zullen genieten van een scala aan faciliteiten, waaronder een buitenzwembad met uitzicht op de nabijgelegen Royal Bangkok Sports Club . Er is ook een fitnesscentrum en de spa biedt een breed scala aan behandelingen en voorzieningen.

Elke kamer is ruim en uitgerust met Creature Comfort, van een 300-thread-count blad tot Elemis Bath-producten en vloer-tot-plafond ramen. Ze zijn ook uitgerust met een koffie- en theemaker, koelkast, minibar en kabel -tv.

Een ander geweldig voordeel van dit hotel is dat het via voetgangersstation verbonden is met het Ratchadamri BTS Skytrain -station, waardoor de stad gemakkelijk rondkomt. Het biedt ook gemakkelijke toegang tot een aantal restaurants en bars, evenals het Lumphini Park.

De 12e verdieping van het hotel biedt een aantal van de beste uitzichten in de stad en heeft een bar en afternoon tea -ruimte. Het is een prachtige plek om een middag door te brengen, vooral als het mooi weer is en je geniet van het uitzicht op de iconische bezienswaardigheden van Bangkok.

Er zijn ook verschillende restaurants en bars in de omgeving, waaronder JoJo, die Slurp-waardige Italiaanse gerechten serveert, en Zuma, die beroemd is om zijn Japanse keuken. Er is ook de Decanter Whisky Lounge en Wine Bar, die een geweldige plek is om een unieke variëteit van Johnny Walker te nippen.="6" data-image="The-Best-Bangkok-hotels_c929sj.jpeg">

The Grand Hyatt

Met een prachtige locatie op de hoek van Ratchaprasong en Pathum Wan, is de Grand Hyatt Bangkok de perfecte basis voor het verkennen van de populairste attracties van deze stad. Handig gekoppeld aan twee SkyTrain -stations, het plaatst populaire bestemmingen zoals Erawan Shrine en CentralWorld op loopafstand.

Kamers zijn luxueus met een mix van antieke meubels en moderne voorzieningen. Alle kamers omvatten gratis high-speed Wi-Fi, inloopkasten en grote bureaus met verbeterde werkverlichting. Kingbedden zijn uitgerust met luxe linnengoed en zachte dekbedden, en badkamers hebben afzonderlijke douches en een badkuip. Het hotel biedt ook een selectie extra voordelen, inclusief flessen gratis mineraalwater, welkom fruit en toegang tot het fitnesscentrum.

Verblijven in een van de clubkamers of suites van het hotel verleent u toegang tot de Grand Club Lounge, die dagelijkse ontbijt- en avondcocktails biedt. De club heeft ook een speciale receptie en express incheck/check-out op de uitvoerende verdiepingen.

De Grand Hyatt heeft zes spa -huisjes, elk met een eigen binnenplaats en binnen- en buitenbehandelingsgebieden. Gasten kunnen ontspannen in de whirlpool van de spa, stoomkamers en koude plassen. Er zijn ook een salon, een fitnessgebied en sportrechtbanken.

restaurants ter plaatse bieden een verscheidenheid aan lokale en wereldwijde smaken. Je kunt genieten van authentieke Thaise gerechten bij jou en MEE of genieten van internationale gerechten in de eetkamer.

Een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten is beschikbaar in het nabijgelegen Lumphini Park, waar u kunt joggen, tai chi oefenen, een wandeling maken en zelfs een picknick maken. Het Jim Thompson House Museum , een ijsbaan en een boottocht van Pratunum Pier naar Khao San Road zijn ook dichtbij.

Het hotel heeft ook een verscheidenheid aan activiteiten en voorzieningen ter plaatse voor gasten om van te profiteren, waaronder massage, een restaurant en bubbelbad. Er is zelfs een strand dat toegankelijk is vanaf het hotel, waardoor het een geweldige optie is voor diegenen die tijd aan zee willen doorbrengen.

Het pand ligt op korte loopafstand van het Saphan Taksin -gebied, dat enkele van de populairste hotels van de stad en de Taksin -brug en de openbare bootpier bevat. U kunt een gratis shuttleboot vangen naar het nabijgelegen pictogram Siam -winkelcentrum, een groot, bruisend winkelcentrum met alles, van een verbouwde versie van een traditionele Thaise drijvende markt tot blitse retailers zoals Apple en Louis Vuitton.