Loading icon

Vakantie in Bangkok: attracties, hotels, winkelen

De centrale metropool van Thailand is de hoofdstad in elke betekenis van het woord. Hier bevinden zich de residentie van de koninklijke familie, de meeste administratieve gebouwen, de belangrijkste ambassades en banken, kantoren, commerciële ondernemingen en religieuze plaatsen. In de hoofdstad worden de belangrijkste financiële stromen van het land gebundeld en verweven. Het is het economische, politieke, commerciële en religieuze centrum van de natie en een zeer kleurrijke stad. Hier gaat luxe hand in hand met armoede, elite winkelpaviljoens met goedkope markten en hoogbouw met kleine huizen. De hoofdstad is in twee eeuwen uitgegroeid van een bescheiden rivierdorpje tot een welvarende Aziatische metropool. Het ligt op een vlakke vlakte en wordt doorsneden door de koninklijke rivier de Chao Phraya. Tours naar Bangkok verbazen zelfs ervaren reizigers met hun rijkdom. Zichtbare chaos en wanorde is slechts één kant van de medaille: toeristen ontdekken bijzondere stadslandschappen, kleurrijke levensbeelden en de oorspronkelijke cultuur van de Thais. Het lawaai en de drukte van de metropool staan in schril contrast met de melancholie en regelmaat van de tempels, waar tot op de dag van vandaag traditionele diensten worden verricht.

Reizigers boeken het liefst een hotel in Thailand vooraf online prijzen, beoordelingen en reviews vergelijken. In Bangkok boek je bijvoorbeeld Lebua At State Tower al vanaf 75 euro per nacht.

Als u kiest voor een vakantie in Bangkok, zult u ongetwijfeld niet teleurgesteld zijn. En ongeacht of u Thailand voor het eerst bezoekt of hier elk jaar naartoe vliegt. Met lastminutereizen naar Bangkok kunt u geld besparen zonder het risico te lopen uw langverwachte vakantie te verpesten. Vergeet vooral niet je koffers zorgvuldig in te pakken, want je hebt hier heel weinig tijd voor. We kunnen u echter met vertrouwen vertellen dat er geen analogie met Thailand in de wereld is en dat kan ook niet! Alle geneugten van de beschaving in één stad. Hotels in Bangkok zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, en de meest populaire daarvan zijn vertegenwoordigers van wereldberoemde hotelketens.


Toeristen die het hart van Thailand in al zijn glorie willen zien en willen genieten van een geweldige vakantie, kunnen beter reizen boeken naar de beste hotels in Bangkok, zoals: Royal Orchid Sheraton , Marriott Bangkok Resort & SPA, Banyan Tree Bangkok Four Seasons Hotel Bangkok, Dusit Thani, Plaza Athenee, Millennium Hilton Bangkok en nog veel meer. Elk van hen is een voorbeeld van een ultramodern, modieus en comfortabel hotel met prachtige interieurs en attent, beleefd personeel. De beste hotels in Bangkok bieden maximaal comfort en plezier. Hier weten ze uit de eerste hand wat een onberispelijke service en houding tegenover elke klant, als tegenover een dierbare gast.

Vrije tijd en winkelen zijn in Bangkok onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is een verbazingwekkend aantal winkelcentra en winkels. De hoofdstad van Thailand heeft natuurlijk niet de status van wereldmodecentrum, maar lokale boetieks bieden de nieuwste nieuwigheden van wereldberoemde couturiers. Maar het meest interessante is de zee aan mogelijkheden voor ultraverzadigd winkelen. Hier, samen met glamoureuze winkelcentra, zijn er kleurrijke, lawaaierige en levendige markten waar ze goedkope kleding, souvenirs, fruit, specerijen, zeevruchten, nationale sieraden, enz. Verkopen, en de oorspronkelijke prijs kan met de helft worden verlaagd. Tours in Bangkok: attracties en excursies. De status van hoofdstad is niet het enige waardoor deze enorme metropool zich onderscheidt van andere Thaise steden.


Hier zijn de meest waardevolle culturele en historische bezienswaardigheden van het land, die toeristen van over de hele wereld aantrekken. Rust en excursies in Bangkok zullen mensen aanspreken die nieuwsgierig zijn, dol zijn op de culturen van verschillende landen en graag iets nieuws ontdekken. Eeuwenoude tradities en technologische vooruitgang worden hier verrassend harmonieus gecombineerd en de lokale keuken verdient meer dan aandacht. Onthoud: respect voor het verleden en streven naar de toekomst lijken alleen op het eerste gezicht onverenigbaar. De bezienswaardigheden van Bangkok zijn geweldig en gevarieerd. Extreem dynamische ontwikkeling heeft de hoofdstad van Thailand er niet van weerhouden haar cultuur en historisch erfgoed te behouden.

Daarom vormen moderne gezichtsloze wolkenkrabbers slechts een deel van de stad, samen met schitterende tempels, monumenten en paleizen. Hier, zelfs in de menigte kantoormedewerkers, zal het saffraan gewaad van een Boeddha-dienaar voorbij flitsen. De stadslandschappen van Bangkok zijn een voortreffelijk visueel genot: contemplatieve ontspanning komt hier op de eerste plaats. Elke toerist is vrij om zijn eigen excursieprogramma te kiezen, maar bezoeken aan de heilige Tempel van de Smaragdgroene Boeddha, het enorme Nationale Museum en een cruise op de Chao Phraya-rivier blijven dezelfde punten erin.